Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «AMABILE»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


        Με μεγάλη επιτυχία, και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι ακροάσεις για την  παιδική χορωδία «Amabile»  το περασμένο Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου. Το Σχολειό πλημμύρισε από τις αγγελικές φωνές των παιδιών και ο Μαέστρος κ. Μιχάλης Καλαεντζής καθώς και ο πιανίστας της χορωδίας κ. Πέτρος Τσιμπερόπουλος δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το ταλέντο και την ποιότητα των φωνών των μικρών υποψηφίων.  
      Εντύπωση επίσης έκανε ο ενθουσιασμός και η αγωνία των γονιών που περίμεναν τα παιδιά τους στο προαύλιο χώρο του Σχολείου.
      Η Παιδική Χορωδία «Amabile» αποτελεί νέο τμήμα του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου.
     Για τη συμμετοχή στην «Amabile» δεν απαιτούνται ιδιαίτερες μουσικές γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία σε χορωδίες. Όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο της χορωδίας, κ. Μιχάλη Καλαεντζή στο τηλ. 6945292965.
     Οι δοκιμές της Παιδικής Χορωδίας «Amabile» θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, ώρα 4.00 με 6.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου.
Σε ανακοίνωσή της η χορωδία «Amabile» ευχαριστεί τη γραφίστα Μαρία Αλεξίου για τη σχεδίαση του λογότυπου και του έντυπου υλικού και το τυπογραφείο Νίκου Χατζηκαλημέρη για την χορηγία προβολής.




1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια!
    Εντυπωσιακά πολυάριθμη έναρξη, γεγονός που ανεβάζει τον πήχυ των προσδοκιών και καθιστά τους υπεύθυνους μουσικούς κ.κ. Μιχάλη Καλαεντζή και Πέτρο Τσιμπερόπουλο "υποχρεωμένους" να διαχειριστούν επάξια την εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες γονιών και παιδιών και "αναγκασμένους" να επιτύχουν στο ελπιδοφόρο έργο τους.
    Καλή συνέχεια.

    Γ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή